Tuesday 6 March 2012

Hippie-Retro

Hippie-Retro


Bratara realizata din margele transparente simple si biconice de 0,5 cm in combinatie cu margele de nisip albastre si galbene de 3mm pe fir elastic cu incheietoare tipfilet argintie.
20 ron











Bratara din margele din sidef roz plate, biconice transparente de 0.5 cm si margele de nisip albastre de 3mm, pe fir elastic. Cercei inimioare argintii.
12 ron
 

5 ron

                                              
4 ron                                                                                                                                                    
 Bratara din margele multifatetate maro cu miez alb de 2 cm, margele biconice transparente de 0,5 cm si margele de nisip albastre de 3mm pe guta cu incheietoare argintie.
10 ron
 



Set de cercei, bratara si pandantiv realizate din fimo roz.Bbilele sunt plate si de aproximativ 1 cm. Cerceii si pandantivul au incrustate cate o pietricica Svarovski lila. Incheietoarea, acele si tortitele sunt argintii.
20 ron 
 Bratara este impletita din margele de nisip albastre de 3mm pe guta cu incheietoare argintie.
 10 ron









   Bratara este impletita din margele de nisip galbene si negre de 3mm pe guta cu incheietoare cromata.

 10 ron
 



Bratara este facuta din inele din lemn maro, margele rotunde de lemn de 0.5 cm, margele multifatetate transparente de 1 cm si margele de nisip de culoarea coralului de 3mm pe fir elastic.
10 ron 
 Bratara din margele crackle combinatie de negru cu transparent de 1 cm pe fir memorie cu incheietoare tip filet argintie.
10 ron



















No comments:

Post a Comment