Wednesday 1 February 2012

Floricele

Floricele....pe campii
Aceste creatii imi sunt foarte dragi. ....desi pozele nu sunt cele mai reusite. Trebuie sa invat sa utilizez aparatul de fotografiat, este destul de performant dar in mainile mele nu se vede :)



La prima vedere par flori simple dar daca te uiti mai cu atentie vezi ca aduc a fructe zemoase si coapte. Poarta-i si te va dori din prima noapte. Neaparat cu o rochie rosie.


 7 ron




   Soarele n-a fost niciodata mai stralucitor iar cerul nicicand mai albastru...
5 ron




Asortati va rog la un buchet la fel. Efect garantat!


 7ron

Margarete albe,confectionate dintr-un material lucios.Cercei pentru serile de vara. Asortati cu o  rochie usoara si un zambet de indragostit.


6 ron
 6 ron

Cercei albastri pentru  indraznete. Se asorteaza usor la ochii verzi sau albastrii dar si pentru o focoasa bruneta.Esti ceea ce vrei tu sa fii!


 8 ron

Fiecare barbat are anumite preferinte cand vine vorba de sexul opus. Unii prefera Loilitele...


 8 ron
Iata si niste cercei chic, sub forma de flori albastre cu portocaliu. Te duc cu gandul la campurile de flori...

 6 ron
 Stiu cine imi va cere acesti cercei...O fata cu parul negru si ochii verzi...

8 ron
 Se spune ca in trecut s-a incercat crearea unui trandafir negru dar tot ce s-a reusit a fost o diversitate de specii de un rosu purpuriu sau foarte intunecat. Cel mai apropiat de<<negru>> este The Prince, un trandafir englezesc cu o formidabila coloratura. Multe se spun despre trandafirul negru, si multe povesti s-au creat, dar cel mai frumos este poemul <<<Little Black Rose>> care simbolizeaza taramul Irlandei.

 6 ron

Se spune ca trandafirul e floarea pasiunii, a dragostei eterne si a puritatii in acelasi timp. In lume exista peste 1000 de specii de trandafiri de toate culorile si formele dar cei rosii persani sunt favoritii mei.


6 ron








10 ron

No comments:

Post a Comment